Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon var en


Naken Madonna

Vid förälskelse blir
sanningen det som

Passar in i din bild
av Madonnan

Du hittar alltid
en orsak som förklarar allt

Du lurar dig själv
du ser Madonnan




Prosa av Federico Romano
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-18 09:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert konstverk..
2012-10-18

  SatansSon VIP
Det beror väl på hur man definerar en Madonna?
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano