Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perdu (vilse)

Jag väntar på livet

varje dag känns som den sista

i början på något nytt


- kanske imorgon hinner livet ifatt.

mig som har rusat in och ur ångest

tårar och kärlek
som ibland har varit allt annat än kärlek.


Jag sitter här och väntar på att livet ska börja

Jag väntar på en verklighet som aldrig kommer.

Kanske gick livet vilse när jag valde en annan väg.




Fri vers av annasofia.
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-18 09:56



Bookmark and Share


  Nina.K
*Tycker om... ärligt och fint skrivit.
2012-12-04

  Bibbi VIP
"DEen som söker han finner"
2012-11-20

  aol
ja valen man gör kan gå till återvändsgränder, men till slut finner man visdom och det blir bättre,
2012-11-05

    ej medlem längre
Ännu en fin text med starka känslor i.
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.