Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 år gammal såg jag denna bild


En timmas luft

Fångad av saknad
tvungen att älska

Rastgården räknar stegen
8000 per timma, 5 cigaretter

Regnet faller genom
nätet 7 meter upp

Du andas fuktig
frihet medan någon står

Med batong & tårspray
väntande på att få en dos adrenalin

Van Gogh konstnär &
prästson målade framtiden

Som lever kvar..




Prosa av Federico Romano
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-18 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano