Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar för att känna

Blundar för att känna
de rätta känslorna
blundar för att flyta längs fantasiernas åar
följa med längs och strömma, falla och droppa längs
nedanför ett vattenfall
i den djupa och tätbevuxna djungeln
fylld av liv

blundar för att se föreställningarna
jag endast drömmer
om
som att den verkligheten vore här
så nära

som att jag kunde leva på min lek med orden
leva genom ordens flöde
leva med mitt sinnes kreativitet
i nuet
som ett infall
mitt spontana jag som vill ledas
balanseras genom impulser
av att där behöver jag vara nu
det är ditt universum vill leda mig

blundar för att känna positiva känslor strömma
känna min inre kärna
uppenbaras

blundar för att bara vara jag
här och nu
blundar för att känna
att jag lever
i mig själv
i kroppen
i tankarna
i orden
men framförallt i känslan
av att vara jag
fysiskt
som mentalt




Fri vers av jamming223
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 21:00



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
såå underbart bra!!
att blunda kan vara så befriande från allt..
och att drömma sig bort...
2012-10-18

  Osvalds_Dotter VIP
Gillar slutet på texten - vackert skriftat.

"blundar för att bara vara jag
här och nu
blundar för att känna
att jag lever
i mig själv
i kroppen
i tankarna
i orden
men framförallt i känslan
av att vara jag
fysiskt
som mentalt"
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

jamming223