Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trummar med mina fingrar

Trummar med mina fingrar
Låtsas känna dig
Låtsas spela på dit kroppsliga instrument
Ja
Din kropp
Men också
Ditt psyke
eller med finare ord kanske
din mentalitet

***
Lyssnar på Eric Claptons låt Layla
och hänförs
Känner samma hänförelse av dig
Som för den låtens melodi och musikaliska djup
du är ju ett instrument i sig
Förföriskt insvepande

***
Jag sjunker lägre och lägre
Böjer på mina knän
Svänger fram och tillbaka med mina höfter när jag rör mig längre ner
med kroppen
armar som ben

***
Faller ner på marken
Bara ligger där
Väntar tills jag åter får chansen att betrakta det tindrande stjärnorna
Öppet på ett landskap
Skimmernatten
Bara mörkret och jag
Jag trevar
Darrar efter att få känna något annat
En musikalisk
Instrumentell
Spelning
Trummar med mina fingrar
Och låtsas känna dig
I den universella ensamheten
Tomheten av att vara själv
Utan partner
Men fortfarande omringad av nära och kära
Vänner och familj
Men med en oerhört stark längtan
Blandat med rädsla för
att finna den ömsesidiga
Kärleken med en partner
Trum, trum
Drum, drum






Fri vers av jamming223
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223