Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar musten ur mig - måste få lufta mig

Måste få ut luften ur mig
Måste få ut något ur mig
lufta mig och få bort det
Som tar musten ur mig
jag vill ha kvar min must
i min julmust
jag vill ha bubblor i min cider
i min champagne som jag ska dricka på nyårsafton
vill jag att det ska vara bubblig kolsyra
jag vill ha kvar mitt årligt bubblande dricka
som jag har för att fira
inombords
syras musten
dagligen

***
Oavsett vad konsekvenserna blir
Jag kan inte dölja vad jag känt
Det känns hemskt
Men det känns fruktansvärt att hela tiden bära det inombords
så jag måste lufta på mig
och få tillbaka musten






Fri vers av jamming223
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-18 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223