Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever med ensamheten sen du lämnade mig!

Jag letar omedvetet
Jagar efter din siluett
Men finner dig aldrig

Du är alltid så nära
Och alltid långt borta
Hinner aldrig ikapp dina fotsteg

Jag vill fånga dig
Ställa dig mot väggen
Gråta i hysteri framför dig

Ta fram mitt hjärta
Visa att det du gjorde
Fick det att splittras i bitar

Jag kan inte hantera ensamheten
Så jag smyger iväg
Till den så kallade kärleken

Missbrukar det som älskare delar
Tre olika älskare på ett dygn
Men är fortfarande och kommer alltid

Förbli ensam.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-18 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva