Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slickepottglad är ordet! :D


Underbart slickepottglad

Jag är inte ensam
Aldrig mera ensam
Jag har dem runtomkring mig
Som bekräftar mig och ger mig den uppmärksamhet
Som jag behöver och suktar efter
Sällskapssjuk likt en hund som jag är

Slickepottglad blir jag
likt min hund
så glad för att bli uppmärksammad
Slickepott
på er
jag viftar med tungan
och låter den hänga utanför munnen
låtar mig andas intensivt
tungan som blötläggs

snart slickar jag dig
Er
nu viftar jag på min
svans
för er
att se
från sida till sida
går den
högvarv
svansens dans

slickepottglad
tack vare er givmilda
närhet
och bekräftelse

Jag ska slicka upp den sista smeten av er
i era lite degiga bunkar av bullsmetar
även smetiga
sockerkakssmetar
i bunkar

era hudar så sötsalta
mänskliga
själsliga
mentala

***

Slick!

***




Fri vers av jamming223
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-18 23:33



Bookmark and Share


  Drömfångare
Slickepottglad, härligt ordval till en härlig dikt :)
2012-10-19

  Celticgirl VIP
jag gillar också att slicka upp överbliven smet från typ sockerkakan ;)
Nej, men visst gillar man att få lite uppmärksamhet lite då och då. Våra "hundar" är som så :)
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

jamming223