Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erövra världen

Hösten målade vår svartvita värld
i varma färger

ändå var den kall 

liksom när du förfrös mitt hjärta
då dina hårda ord 
och din varma andedräkt 
vidrörde min kind

även fast du detta gjort
så ville jag erövra världen
med din hand i min 

sen försvann höstens färger
världen förblev svartvit på nytt
samtidigt som du släppte min hand
och vandrade din väg

du lät mig erövra världen själv






Fri vers (Fri form) av Jonna Ståhlberg
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Ståhlberg
Jonna Ståhlberg