Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oälskat barn.


Hon har trassligt ovårdat hår
kroppen täckt med blodiga sår
hör skällsord vart hon än går

med trasiga kläder
och ett dussintals fäder
som piskar henne med läder

ej längre orörd,
vissa kallar henne för störd

hennes mor skriker "hur kan du ligga med din egen far?!"
"skaffa dig en egen förbannade karl!"

Om flickan ändå fick välja
inte ville hon sin s.k. fars säd svälja!
Hon har inte mycket till val

Flickan brukar fantisera sig bort till slottets stora bal
där är hon älskad av alla
och där är nätterna inte så känslokalla.
På slottet där kan hon känna sig ren
med en klänning av sammet, ack så len!

Men det är inte på riktigt..
hon ser upp, han har somnat
så hon stiger upp och smyger försiktigt

går vidare in till badrummet,
där hon vet att hennes mor har tabletter
hon sväljer alla med vatten som är ljummet
hennes liv övergår till oändliga nätter.

ett oälskatbarn




Fri vers av Midnatt
Läst 492 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-19 10:39



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Gillar ditt sätt att skriva, det andas manus, det andas teater...det andas kultur långt ner i kommatecknen.
Bra!
2015-09-02

    Adrian.Eckman VIP
holy shit...
den här var läbbig på ett bra sätt!
2012-12-12

  Lars Hedlin
Berörs djupt....
2012-11-25

    ej medlem längre
Diaboliskt bra om en verklighet som är skrämmande aktuell för alltför många. Glad att det inte är din!!!!
2012-11-23

  Midnatt
vill bara poängtera för allmänheten att denna dikt absolut inte är relaterad till mitt egna liv! (:
2012-10-19

    Bellissima
Usch så hemskt....
2012-10-19

  mare VIP
Finns inga ord, jag läser och mitt hjärta
värker till, det skär inom mig,
bra att du skriver ut dina känslor
glöm ej : Du är värdefull
som människa !
2012-10-19

    ej medlem längre
Berör ... mycket ...
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt