Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kall Haiku




En kall vind
En sorgsen blick
allt är sig likt




Bunden vers (Haiku) av King ink
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-02-12 21:18



Bookmark and Share


  Oskar...
Kall.. som sagt.. Man tänker efter, och försöker fånga bilden som uppenbarar sig, men mycket lämnas öppet.
Jag gillar den.
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink