Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunnsvik



Begrundar mina val
har visst grävt min egen grav
igen...

"ni sökte utbildning, inte lokal"
hon är så jävla hal
och sen?

Jag ville bygga upp mitt liv
och många skapade sig ett hem
en trygg miljö
jag kände igen

Röda hus med vita knutar
byts mot kriminalitet och snutar
och dom som äntligen hittat hem
får börja från början

om igen






Bunden vers av Hondjuret
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret