Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän med dig själv

Bli vän med dina egenheter – din unika, excentriska sida
Bli vän med ensamheten

***
Bevisa ditt värde i att vara dig själv– ska du behöva det?
Bli vän med dig själv istället
***

Vän med dig själv
det eftersträvansvärda
tillståndet
av sinnet

du är du
Vännen min
vännen din

***
Vän med dig själv




Fri vers av jamming223
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 16:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man behöver nog vara vän med sej själv för att kunna bli vän med andra...fina ord...
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

jamming223