Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag överlever. Du överlever. Tillsammans överlever vi.


Jag överlever

Jag överlever
det har jag redan gjort en gång
jag testade livets gränser
mer utav ren känsla av desperation
det vill säga
en känsla av att vilja bedöva sina översvallande tankar
till en tomhet
snarare än önskan att hamna i dödens stillhet
och tystnad

Men ja, jag kämpar
jag är stark

att vara känslosam
som ett instrumentspel

Jag överlever
det har jag redan gjort en gång

Jag är ett levande bevis på att
det finns
hopp
tro
kärlek
och ödmjukhet
medmänsklighet
att få från andra
när man verkligen behöver det

hjälpande händer
och människor som bryr sig
och finns där för en
ser en
bortom ens press att traggla sig framåt i livet
med alla nödvändigheter
och vardagliga åtaganden att utföra
pressen att inte stanna

jag har blivit sedd endast för min själ
endast för min människa
inte för vad jag presterar
utan för vad jag är
här och nu
med min utstrålning

den känslan
och upplevelsen önskar jag
till
alla
som behöver förnyelse
av sin själ
som behöver återskapas

Helande

Jag överlever
det gör ni också
tillsammans överlever
vi
allt

Sök denna känsla
sök denna upplevelse
om ni önskar den
för jag önskar alla den
det är den finaste
gåvan i livet man kan få

ta till vara på den

mellanmänskliga möten
det viktigaste i livet
äkta och uppriktiga relationer




Fri vers av jamming223
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-20 00:43



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Bra tankar!!
Man ska aldrig ge upp.
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

jamming223