Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slickepottglad nummer 2

höstgrannhet
istället för färggrannhet
eller både och

skägg vitt som bomull
bomullsskägg
chokladbruna ögon
hunden min

skriva efter känslan
efter flöde
efter infall
varm choklad
smakfull
bitter kakao
lite strösocker
mjölk
myset i hösten

höstpromenader
löv som färgar naturen
omgivningen

detta gör mig slickepottglad
under hösten
jag och min hund ute
jag och min dator inne
skrivandes
jag och mina varma chokladrycker
med de färggranna höstlöven som faller ner till marken
och skapar vackra mattor

sökandes efter höstens
själsfränder
som gör mig slickepottglad

äkta vänner alltid
så nära




Fri vers av jamming223
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 01:06



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Låter så väldigt mysigt!
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

jamming223