Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse I

Så många intryck vi alla bär med oss

och ändå har hjärnan sorterat bort en stor del innan vi varseblir

 

Men det slår oss

att skillnaden mellan individer är så stor

att förmågan att se

det inte alla ser

nog ändå finns där

 

hos några av oss

 

© Birgitta Wäppling, 20 oktober 2012




Övriga genrer (Aforism) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-20 10:41



Bookmark and Share


    Maria Malm
Intressant tanke..varför sorterar vi bort så olika, varför väljer vi att se vissa saker..
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP