Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinlig

Känner mig väldigt genomskinlig
Du har säkert läst av mig
Mitt handlande, mina ord…
Hela min uppenbarelse…
Är det så lätt att se igenom mig?
Innebär det att jag är obetydlig
för människor?

Jag har en känsla av att
Du
vet hur man speglar mig,
Mina inre begär
Min inre längtan
suktan

Min eviga flykt
Från stadgandet
Beräkneligheten
Stabilitet
Flykten från
Trygg tillvaro

Istället endast
Frigörelse
Ett öppnande
Ett utbrett vidgande

Detta
Tror jag du ser

Så du skulle finna alla medlen
För att kunna rollspela
Mig
för du känner mig på djupet
du har sett mitt avspeglande

Du ser igenom mig
Mitt genomskinliga jag

Jag känner mig så uppenbar
och synlig för dig
genomskinligt transparent
annars brukar jag oftast känna mig
osynlig
och svårtolkad

du har förtrollat min synliga glans
aura




Fri vers av jamming223
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-20 11:02



Bookmark and Share


  Annika Persson
Intressant.

Även om man förefaller
vara en obetydlig liten skit
betyder man säkert mycket
för några också.
2012-10-21

  Ninananonia VIP
Väldigt bra..
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

jamming223