Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplösningstillstånd - så frigjord

Hela ens kropp
I ett så sinnligt
och
mentalt
tillstånd
en extatisk
elementär
temperamentsfull
känsla
vågor som går genom kroppen
små mikroskopiska partiklar som delas itu i bitar
för att sedan sammanförs
och fullända mig som fysisk varelse
sedan upplöses jag igen
delarna av mig repellerar
attraherar
ihop
isär
drömsk

kött
ben
hud
organ
hjärna
tankar
känslor
personlighet
identitet
hjärta
själ
livpumpande

unik
exceptionell
som varenda människa
så olik
aldrig någon lik
i denna biologiska mångfald

frigörande känsla
jag frigör mig själv från min kropp
min själ flyger ovan mig
bort från mig
i mina tankar
jag är bara jag
själlös

friheten att vara så frigjord
frigjord till universum
som tar hand om mig
'outer body experience'

jag är ovanför mig själv
och svävar
jag endast en enslig, ensam
figur
utan något subjektivt
bara en objektiv spegling

friheten
är att kunna ge upp
sig själv
för något högre
låta känslan
styra
tillsammans med förnuftet
bara "go with the flow"
med
flödet
naturligt
som för en vidare i livets strömma vattendrag
åar, som bäckar
som sjöar
som oändliga hav
ett med det eviga kretsloppet
tidslös
med cykeln
vatten
syre
luft
livets ursprung

friheten är nu
Nuets känsla




Fri vers av jamming223
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-20 18:31



Bookmark and Share


  Annika Persson
Svävandet ovanför sig själv
som i eufori när jaget upplöses
och hittar hem i någon ny hemvist

Esthers gravitation
2012-10-21

  Ninananonia VIP
Skön känsla...
2012-10-20

  Solitaire VIP
Så därr skönt...
Ja man minns känslan.
Riktigt målande
och medryckande!
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

jamming223