Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens tribut, är att


Jag vet!

Vad jag är redo
att förlora

Men icke vad jag
finner

Uppoffring är vad ditt
hjärta vill ge

Utan att att kräva
motsatsen åter

Jag valde Spanska smeder
för deras glädje i

Fattigdomen och
deras lättja att se framtiden




Prosa av Federico Romano
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-20 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano