Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har klättrat vid de högsta bergen



Det finns en bok nedgrävd
under löven

mina fingrar har jord under
naglar

det är de synliga tecknen
av min längtan




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-20 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som om i djupet
nå en väg
till högstabergen
2012-10-27

    ej medlem längre
påtaglig drivkraft syns genom orden. i längtans mål bor måhända både åter- och nyupptäckten. sparsamt vacker.
2012-10-20

  cilax VIP
det är bra. och vackert
2012-10-20

  Peter Kohlm VIP
Text som säger så mycket mer...Mycket bra.
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP