Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt hopp

Du har tagit av mig kappan,
kjolen, och mitt hjärta

det som fick trådar
att hållas samman,

av dig,

då, slog du mig,

medvetslös och yr,

frågar Guden om igen





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2012-10-20 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP