Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föränderliga skuggor



ett skavt bildspråk utlagt där
dimmor sköljer oss förbi

tränat öga skjuter oss bakifrån

du ger det du kan ge


sedan ligger livet oss förbi

likt ett ödetorp där vardagen
susat genom människobarn,

jagat tafatt, i stunden evighet,

självklar,

Sedan, allt förbi




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-21 00:30



Bookmark and Share


  cilax VIP
å, så vackert
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP