Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällmaken

Hon inväntar godkännandet

minut för minut

en framtid utlagd i nutidsformat

var det så lyckan jagades tillslut

Där borta syns en hjort. Mannen
håller henne stilla intill sig. I skydd.
När
natten faller vet hon att han önskar
lägga sig ovanpå. Hon kommer ta emot
honom. Flämtande delar blir till helhet,

Hon frågar honom igen vad han ser
i hennes ögon och han svarar alltid

evigheten,

Hon tröttnar aldrig och på att i smyg
kika på senorna längs armen som
omedvetet rensar fisk,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 01:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert med ett uns av evighet.
2012-10-21

  cilax VIP
vacker poesi
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP