Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så får ingen annan mig att känna

Ibland känns det som om du ser mig,
Bara mig,
Men det är i och för sig bara ibland.

När detta ”ibland” inträffar,
Även om det är sällan,
Blir jag så lycklig.

Jag känner mig sedd,
Hörd, förstådd.
Så får ingen annan mig att känna.

Men får jag dig att känna samma sak?
Det tror jag inte,
Även om jag hoppas så innerligt jag kan.

Jag har en gång gjort ett misstag,
Att inte våga älska något innan jag hade det.
Det gör jag aldrig någonsin om,

Även om det innebär att jag älskar utan att själv älskas.




Fri vers av Elisabeth Skoog
Läst 586 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 10:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
utur älska
öppnas
oändlighetens skönhet

du skriver med vacker
ödmjuk stämma
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog