Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta lovar jag dig

Jag förlorade dig

Tog dig för given,
kvävde dig med mina och andras krav,

jag ska ha dig tillbaka
aldrig har jag varit så säker som nu

Jag lätt det hända,
Och därför kan jag inte se dig i mina ögon.

Nej där är någon annan , någon som inte är jag

Ingen jag vill lära känna. ,

Hon säger ord som inte är mina.
gör saker som jag inte tycker om

Men jag har en plan

Min älskad finna själ.

jag ska ha dig tillbaka,
för utan dig är min kropp bara en tom skall.

Detta lovar jag dig.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB