Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utstakad vägvall



Norrskenet bedrog oss
likt en mild bris

i nattens röster hör jag
systerns

hon som fortsätter gå

en skarp kvinna med
en omisskännlig taktkänsla,

I de spåren syns inte bitterhet
men stjärnludden



Hennes bris är klar
men mycket vag,

likt flor av sanningen




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-21 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvlig
2012-10-22

  cilax VIP
Å fan, vad bra du skriver!
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP