Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastade färg i korridorer

Det är okej för mig
att jag var en i din mängd
en i din säng
innan en gick hem
på köksbänken med
särade ben
skrev jag om tiden
historien
ingen återuppstod
ingen dog
jag var en i din mängd
en i din säng
en som gick hem
utan ett bultande hjärta
ingen återuppstod
ingen dog
ingen tidsmaskin
bara lågor
i mitt blod




Fri vers av menspoeten
Läst 349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-21 19:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra mycket bra!
2012-11-22

  Juliusz Wilczynski
Vilken gripande dikt! Du fick verkligen till en riktigt bra rytm, nästan som en mantra.
2012-10-24

    ej medlem längre
Osminkad text. Gillar. Mycket.
2012-10-21

    ej medlem längre
gillar din raka ärlighet
i innhållet som också berör
2012-10-21

    ej medlem längre
griper tag.. gillar texten!
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten