Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tänka gör sig i


Sysslolöshet

Mando Diao
Diktar Fröding

Deja Vu får mig
att sysslolöst

Drömma tillbaka
försöka stanna i tiden

Analys av en försoning
för brustna hjärtan

Ett ögonblick att
ställa frågan vad en dikt förtäljer




Prosa av Federico Romano
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano