Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vineri och svineri

trasslar mig in i det blonda håret igen
han är i min säng och
ja, ni vet hur det är
(så mycket extas)

"idioter står mig upp i halsen",
säger han och jag ber honom att byta ämne
eller åtminstone fortsätta med det där fysiska känsliga
medan vi dissekerar relationer till andra
gör oss bättre, gömmer oss

vi skrattar åt att akta oss medan han smeker min kind
somnar på hans bröstkorg
hjärtslag
som om inget annat någonsin varit naturligare
som om inte slumpen och revolten fört oss hit
som om han aldrig skulle ha somnat här om inte
någon bett honom akta sig




Fri vers av iacttagen
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen