Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lustigt hur

Allt kan vända
På bara en dag
Ett ord
Är allt som krävs
En blick
Väcker en känsla
Ett radiobrus
I mitt tomma bröst
Vid bara tanken
Tillbaka
Vill tillbaka
Nu
På sekunden
Nu




Fri vers av Vitmossa
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-21 22:22



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver mycket bra, man vill läsa mer!
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa