Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är


Kärleken gör inte ont

Kärleken gör inte ont
avsaknaden smärtar

Ensamheten gör ont
refusering svider

Men inte ren kärlek
utan efterspelet

Lögnerna, tystnaden
ärren som ej tilåts läkas

Vi blandar känslorna
istället för att leva




Prosa av Federico Romano
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-21 22:43



Bookmark and Share


    Ladyblack
perfekta ord, ren sanning
2012-10-21

  chrissie
En JÄTTEPRICK över iet!!!
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano