Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Inatt ska jag flyga härifrån\"


Den enda är nu förlorad

Jag är den som iakttar
Jag är den som är utanför kroppen
alltid riktad runt, runt

Jag är den som alla ser
men som ingen vet
och jag försöker hålla mig kvar

Men trots alla försök att
vara mig för er
är allt ord som samlas i min mun
simpla saker som jag inte kan förstå
men ni håller i mig, hårt

Mitt hål i huvudet är överallt nu
på gatorna, på cyklarna, i hjulspåren,
på tanterna, på männen, på barnen
i skogen, i himlen, runt solen

och jag är på väg härifrån
sitter i soffan men min framtidspatron
är hundratals mil snurrad långt fram på sätt jag inte förstår
jag är inte här


Mitt hål i huvudet är för stort för det här
och mitt huvud är för litet för att vara med er

I mitt huvud finns mer fantasi än vad ni någonsin kommer att få se
tills jag släpper den lös




Fri vers av volatile
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-02-13 01:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
My god. Jaa, du är, ingen vet egentligen vad, hur eller vilka nyanser som egentligen finns där inuti. Samma sak med mig. Men jag tror att knappt vi själva vet det heller..;( Du kommer att ta reda på det gumman, vänta bara.

"och jag är på väg härifrån
sitter i soffan men min framtidspatron
är hundratals mil snurrad långt fram på sätt jag inte förstår
jag är inte här"
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile