Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgelösa ord

Jag kan springa i evigheter, min kära.
Men allt jag skulle ge till känna är backspegeln.
Empati och sympati, vapenbröder och driftare.
Vi äro alla!

Dagarna faller nu sakta in i glömska,
som tunga händer på mitt sköra bröst.
Men när gryningssolen åter igen skiner,
ska jag äntligen få vila!




Fri vers (Fri form) av Mikael Llewyn Novac
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-22 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam