Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skänka lycka

tänk om
man kunde skänka lycka genom endast en blick
fast det kanske man kan på ett sätt
ögonkontakt
betyder mer
än vad jag
kan förstå

***

tänk om lycka kunde smittas lika hastigt som ett virus
tänk om lycka kunde spridas som i en löpeld genom en skog

dock utan att bota viruset
utan att släcka elden
lyckan som bevaras inom oss
läker oss

***




Fri vers av jamming223
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-22 11:25



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
fina tankar:)
2012-10-22

  Magica VIP
Ja tänk om det vore så enkelt... Tankeväckande text.
2012-10-22

  Osvalds_Dotter VIP
Fint skrivet!

Tror mkt på att "ge" någon ett leende, vänliga handlingar.
Ett Hej till någon ute kan betyda oerhört mkt för den personen,
mer än vad vi har en aning om ;)


2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

jamming223