Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FORMELLA CHEFEN ELVIS


Tsio hao hao!
Sa Elvis och bet
i mitt ben.
När skall du någonsin inse?
Det är jag som beslutar
om du blir accepterad
och om jag gillar dig.
Tsio hao hao!
Sa Elvis och skällde
ut mig.

Tji! Va va?
Vad menar du nu,
säg säg
gillar du inte mig?
'Ingen idé att va inställsam,
det lönar sig ej för du känner
inte mig, och du får aldrig
veta min agenda!' sa Elvis
och bakdelen han till mig vände.
Tji!
Jaha ja, sa jag
och sparkade i densammes
arma ände.

Moooaaahh ha ha!
Sa jag
och sedan denna dag
kan jag se varje
människa i ögonen.
Elvis försöker och försöker
att ta tillbaks kontrollen
och svårt han har att sitta
på sin ömma lyckt,
det kan ju kvitta, du lider.
För att bryta din makt av
begabb och förakt
gör ont, jag vet det svider.
Ooooiiiiii ma ma!
Tjöt Elvis
nu var han inte längre
så kaxig.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-22 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar