Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsnot

Chockat svara
inte gör det mig något

hjärtat bultar

vill bli tryggt,


Ikväll såg hon
ut i mörkret, önskade
han kom. Luta huvudet mot.
Bli kysst,
höra till,

ett kort ögonblick som har
förmågan till förlängning,

bli lyft in i det där och
hitta ut,

besvikelsen liggandes bakom,
just så,

bara lite så Gud,





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-22 20:58



Bookmark and Share


  cilax VIP
lite son en nattfjärill mot glödlampan, en känsla. vackert
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP