Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naivt sorgespel


Rädslan kryper
hon möter hopp invid hopp
som dör,

andas, minner sig, om
det som var,

aldrig har en längtan prövats
som idag, invid tryggheten
invid vuxenheten,

som idag,

Om hon var den hon är skulle
hon inte ha byggt upp murar
av skydd,

de hon behöver riva en dag,

Väggen krossar, kommer så
nära, att hon får uppstötningar,

behöver kisa, ännu någon dag,


På en annan soffa sitter en
tvillingsjäl och gömmer sitt
mörka hår, låter läppar möta
hud,

En man att släppa allt
inför,

kasta sig utför,

den branta Klippan, likt en
mycket efterlängtad dag,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-22 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om hon var den hon är...berättar så mycket, väldigt bra, tycker jag !!
2012-10-23

  Smultronlandet
Ryser, fint skrivet.
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP