Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magiken i livet.


Tigern och månen

ur tigerns mun skall jag fly
rakt in i framtiden
likt pilar från en bågsträng ilar jag
det blå månskenet
som en kappa över min rygg
magiskt sken strömmande mot mig
förmedlande uråldriga berättelser
en enorm måne stadigt fastkilad
vilande i himlakroppars grenklyka
beskådande spolen i väven




Fri vers av Stanley Emanuelsson
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-22 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stanley Emanuelsson