Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen gråter med mig

Känslor
Regnet smattrar på fönsterrutan, suddar sikten
Gråter med mig
Vädret leker
Tecknen äventyrar med mig
Försöker leda mig
Snön faller
Upplöses på den asfalterade ytan
Marken
Smälter
Intensiv väderlek
Äventyrande
Vad är det känslan försöker sig mig –
Mitt förnuft?
Vart försöker den intuitiva magkänslan leda mig?

Naturen gråter med mig
Vädret gråter med mig




Fri vers av jamming223
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-22 23:52



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Håller med. Vackert. Dina ord regnar fint tillsammans :)
2012-10-23

    Upplandspoeten
Väldigt stark och fin dikt. Älskar dikter om naturen och här har du satt den ;)
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

jamming223