Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du älskar

du körde över mitt hjärta i natt
jag såg dig
- jag lät dig -
för att jag trodde
att du skulle bli lycklig
allt skulle
bli bättre
(du skulle
kunna älska)

men jag slog sönder kroppen
mot mina taggtrådstankar
för att jag inte är det du drömmer om
bara det du ser




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-10-22 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina