Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allvarets rand

Ryggen bänder sig i båge

ta mig då,

längtan skriker utan händer
fånga mig då,

men du ser nedåt på mig
på de själsbehov som vänder
svettdroppar mellan brösten
liggandes på sidan,

Tvinga ner mina armar med en
mans större styrka

jag ska ge mig en dag
ge upp,

Jag bad om din kamp för mig
inte din krigsföring mot mig,

Jag låter dig slita itu mitt skydd
om du lägger dina svarta pärlor
i min handflata,

Ger upp det synligt blinda,

det kvinnan i mig vet,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-23 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP