Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här är


Det är inte rimligt

Det är inte rimligt
att man riskerar fängelse
för att man älskar

Det är inte rimligt
att man förtränger års av misshandel
utan att söka hjälp

Det är inte rimligt
att man frekventerar grova kriminella
med sina barn

Det är inte rimligt
att hålla in
sina känslor

Det är inte rimligt
att man stänger ut den man har älskat
utan att tala ut

Det är fegt min flicka
att inte konfrontera
sina känslor!

Eller så öppnar
man sina ögon
och söker hjälp

Det är inte konstigt
att mitt hjärta sörjer
& är oroligt




Prosa av Federico Romano
Läst 886 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2012-10-23 14:45



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vakna, viktiga funderingar!
2016-02-06

  Hanna Mari Wallin
djupa vemodig o sorgsen ton
¨men så fylld av värme och kärlek
2015-09-24

  Connie
Du har ett kärleksfullt hjärta som kommer till uttryck i dina texter!
2014-03-21

  agneta pichler
wow..

både tex och bild
var slående..

stående ovationer..

får nog glutta in på dina
äldre alster..


2013-04-18

  Ninananonia VIP
Nä det är inte konstigt...
2013-02-16

  SatansSon VIP
Läst många ggr. Det förtjänar den. dfet är en väldigtr stark text.
2012-10-24

    ej medlem längre
Styrkan lever i dina ord och pennan blir ditt redskap. Du skriver som få.
2012-10-23

  Federico Romano
Sensa l' Amore, utan kärlek vore det ej rimligt att skriva, för dom som tvivlar, kärlek till allt oavset preferens vi behöver kärlek, jag är trött på hat, vad det än handlar om! Älskarn en sten, men älska!
2012-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det är mycket som inte är rimligt...bra skrivet...
2012-10-23

    ej medlem längre
strakt berörande
2012-10-23

    ej medlem längre
stark, och bra text..
2012-10-23

    ej medlem längre
Det är inte rimligt att tro att allt handlar om människan.
2012-10-23

  melancholia
otroligt bra!
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano