Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De stora avskeden


I de viskande skogarna
har vi lagt oss,

dragit dit tallris för att
stilla dö,

du har uttalat mitt namn
i trasslighet och önskan,

jag ditt,

Vi blev inte mindre eller mer,
till liv, till mitt, blev du,

dig ja ska rycka mig själv ifrån
en dag,

En dag, är du något annat,

i annan kropp, återuppstår ett
du, likt ett kretslopp,

i ny form,






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-23 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP