Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text o foto: Lindha W Gustavsson


Livsbalans


Vem kan uppleva ljuset,
som aldrig vandrat
i mörker?

Vem kan känna lycka som
aldrig levt i sorg?

Vem kan se framåt, som
aldrig tittat bakåt?

I dåtid, i framtid för en samtid
som ALLTID förenar.




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-23 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra!
2012-10-23

  Ljusletaren
Underbar bild och underbara sanna ord/kram
2012-10-23

    ej medlem längre
gillar
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson