Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi skyller på tvätt igen

Löften brutna invid karvad säng
och lustens vinge tappat all
sin bredd

Ofria, synes vi, ovanifrån

spretandes med lilltår, i brist
på brisens lödande verkan,

du har dött och jag talar i
spex

Skrattet framkallas ännu,

med äldres ingjutna
förmåga,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-24 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP