Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han, poeten! Var i exil i mitt land med Intili Mani..


Pablo Neruda!

Som liten ville jag
ändra

Kunde aldrig acceptera tvång
borde blivit politiker

Korruptionen hade tagit mig
när jag vant mig

Pablo Neruda Poet
från Chile

I exil sa han vad han ville
korruptionen fans ej på Procida

Poeter är ärliga
eller dumma

Lögnerna är utom
räckhåll om vi vill vara sanna




Prosa av Federico Romano
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-24 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som talar, starkt och tydligt.
2012-10-24

  SatansSon VIP
Ögnerna är utom räckhåll om vi vill vara sanna. Stark vers!
2012-10-24

  chrissie
Så bra då bra!! Speciellt två sista raderna!
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano