Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst självförakt gömt i ord

Det är svårt att hitta sig själv
när man inte vet vad man letar efter.
Bryter löften konstant när jag lovar att inte falla tillbaka,
men hela tiden ger efter.

Jag pushar mig själv rent fysiskt, men aldrig mentalt.
Kan springa maraton med kroppen,
men jag skulle aldrig låta hjärtat gå där det är halt.

Jag är så rädd för att förlora något,
som jag inte ens vet hur det är att äga.
Borde hoppa utan säkerhetslina ibland,
men det skulle jag inte ens överväga.

Så rädd för att ta risker att jag riskerar att fastna
i tankar som inte tar mig någonstans.
Och det värsta jag vet är folk
som ser sig själva gå under på distans.

Det har blivit lättare att säga nej än att säga ja,
och det är något jag använder mig av för mycket.
Det största beviset på det är att jag säger nej till orden nu,
och låter det här bli mitt sista stycke.




Fri vers (Fri form) av Den som skriver
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-25 06:16



Bookmark and Share


  wildah
Jag tror många har som du men du har formulerat det i ord väldigt bra.
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver