Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Frosten nyper!

De frostklädda trädgrenarna glittrar
i det svaga solljuset, och den pudervita
gräsmattan bidrar med sin samklang
till naturens egna konstverk.

Den bleka ljusblå morgonhimlen breder
ut sig över den tavla som ständigt förändrar
sitt motiv, genom årtidsväxlingarnas
alla vackra färger.

Glädjen över den prakt som når våra
sinnen lockar och leder oss fram till
vårt innersta glädjerum som öppnar
sig av all harmoni.


Livet är unikt!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-25 14:01



Bookmark and Share


  Palett
Så vacker dikt till så vacker bild !!
2012-10-25

  Änglaögon
Ja, livet är verkligen unikt, tack för att du påminner mig om det.
2012-10-25

  Ljusletaren
Livet är unikt ... sanna ord verkligen!
Fina skrivna ord/kram
2012-10-25

    Upplandspoeten
Du har en så vacker och fin beskrivning på höst/vinter dagarna. Helt underbart! Visst ger det harmoni ;)
2012-10-25

    ej medlem längre
en härlig text!
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson