Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid brinner solen starkast


Du gjorde intryck på mig
Jag tänker på dig ibland


Jag blev lite besviken när du bara försvann
Som om skuggorna plötsligt tog dig
Som om de svepte över det berg jag trodde reste sig i solens strålar
Ingen annan har fått så mycket av min uppmärksamhet som du i den roll du tillfälligt spelade
Jag känner mig nästan lurad
För du lurade mig in i skuggan och fick mig tro att jag var trygg där
För att du fanns att lära mig
Jag trodde jag skulle få lära mig leva
Att du skulle visa mig vägen

Men nu när jag står här utan dina skuggor och ensam i solen så undrar jag

Vad var egentligen meningen med allt?











Fri vers (Fri form) av lilla Du
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-26 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du