Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i drömmen där vi kände varandra

Som det står skrivet

 Jag la mig ner under grenverket

somnade in

i vetskapen att Hon vakade över mig

 

my rapid eye movement - ett helt liv som spelades upp

innanför

mina ögonlock 

 

i min drömvärld fanns du

du höll mig i handen

beskyddade mig från mörkrets skugglika höjder

.

kanske att du älskade mig för mycket  

då du blev svartsjuk på en telefonförsäljarröst

när vi sedan kysstes

var det som om vi hittat hem

allting var bara oss

 

 

de vackraste drömmarna är som verkligheten

när verkligheten vill vara som drömmarna

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-26 15:52



Bookmark and Share


  Drömfångare
Underbart skön :)
2012-10-26

  Osvalds_Dotter VIP
Varm vacker text =)
2012-10-26

    ej medlem längre
fantastiskt vackert.
2012-10-26

    Upplandspoeten
Underbar, den berörde mig. Härligt när drömmar blir verklighet. Way to go girl!!
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP